Karakteristiek wonen nabij de binnenstad

De Bonifatius ligt in het oudste deel van Dordrecht, tussen het Groothoofd op de kop van de Wijnhaven en de binnenstad. Een aantrekkelijke omgeving in de luwte van het uitgaansleven, waar vrijwel elk gebouw historie ademt. Van karakteristieke panden met authentieke gevels en gedetailleerde ornamenten tot historische herkenningspunten als de eeuwenoude Groothoofdspoort.

Dynamische plek nabij het water

Winkels, musea, cafés, restaurants: in de nabije omgeving van De Bonifatius vind je alle voorzieningen die je van een dynamische stad als Dordrecht mag verwachten.

En wat ook heel leuk is: de appartementen liggen vlak bij de Wijnhaven, vanwaar je prachtige rondvaarten maakt. Bijvoorbeeld door de historische binnenstad van Dordt, over de Merwede of naar de Biesbosch.

Winkelen en uitgaan in harte stad

Vanaf De Bonifatius is het slechts vijf minuten fietsen tot hartje binnenstad, waar je naar hartenlust kunt winkelen en/of uitgaan. Ga een film kijken in The Movies of Kinepolis, bewonder kunst en cultuur in een van de bekende musea of volg een van de vele shoppingroutes. En vergeet ook zeker het Energiehuis niet. In deze voormalige energiecentrale, op slechts een kilometer afstand van De Bonifatius, kun je genieten van  Schouwburg Kunstmin, Kothinsky en ToBe Cultuurcentrum. En natuurlijk Bibelot, het alom bekende poppodium dat jarenlang zelf in de Bonifatiuskerk gevestigd was.

Alles binnen handbereik

Wil je de stad uit? Ook buiten Dordrecht is van alles te zien en te doen. De Biesbosch met zijn prachtige natuur, Rotterdam met zijn stoere architectuur of Breda met zijn Brabantse gezelligheid. Alles ligt binnen handbereik, of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist!